Heh, lupailin tuossa rehvakkaana uusia pursotuksia, ja sain jotain aikaseksi...en paljoa enkä hyvälaatusia mutta tulipa ainaki uuet tyllat ja pussit tutuksi käteen. Lisäksi kokkeilin ensimmäistä kertaa niitä Wiltonin geelivärejä, olihan mielenkiintonen tuttavuus. Raidoitus ei kyllä onnistunu alkuunkaan niinku pursotinpussien pakkauspussissa neuvottiin, raitoja tuli lähinnä pursottajaan, ei pursotettaviin... kuten ensimmäisestä kuvasta voi hyvin havaita =)

Tässä siis pursotuksia pikeeristä, ohje Marien sivuilta ja kuten arvata saattaa... pärsiilleen meni ensimmäisen pikeerisatsin tekeminen. Tuli liian löysää, enkä kyllä ymmärrä sen sitruunamehun käyttämistä sen massan tekemisessä ollenkaan, mitähän sen pitäis tehä? Varmaanki lisäsin sokerit liian aikasessa vaiheessa, ois varmaan pitäny vatkata ne valkuaiset ihan kunnolla vaahoksi... joo, kysäsen Marielta jossain vaiheessa ku ehin että miten hän sai massan pysymään kasassa.

No, kuitennii, eli pursotuksia tuli tehtyä, harjotuksiahan nämä on (luojan kiitos) ennen h-hetkeä ja ku ottaa huomioon ettei meikämanne oo kovin ussein pursotellu niin eipä sitä kummosempia voi oottaakkaan =)

Wiltonin tylla no 195, vähän näkkyy sitä raidotussysteemiä mitä yritin kovasti saaha aikaseksi...

855158.jpg

Wiltonin tylla no 123

855156.jpg

Wiltonin tylla no 2C

855152.jpg

Wiltonin tylla no 96 (kuva hieman vääristää ku skaalaus litisti sivuilta, höh)

855155.jpg

Seuraavaksi pursottelen kyllä voikreemistä. Jos sillä vaikka tulis kauniimmin nuo tyllien piirteet esiin.