Päätin sitten leipassa läjän korvapuusteja. Litran taikinan tein, ja ihan kulutusmaitoon, ja väliin laitoin kunnon voita =) Ah, kylläpäs on maku ja aromit kohillaan :D

Tässä tuleepi ohje, äitiltä saatu:

1 litra kulutusmaitoa (jos haluaa urheilla niin kermaa)
100 g tuorehiivaa
2 munaa
2 rkl kardemummaa
4 tl suolaa
3,5 dl sokeria
noin 1,1 - 1,3 kiloa jauhoja (ihan niitä leivontakarkeita Sunnuntai-jauhoja)
300 g huoneenlämpöistä margariinia tai voita

Väliin laitoin suolatonta voita, hienoa sokeria ja kanelia ja puustit voitelin kananmunan keltuaisella, päälle ripottelin ihan tavallista raesokeria.

Paistoin 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Kuvissa paras otanta puusteista. Pakkasivat leviämään ja kohoilemaan kaksinkertaisiksi jo ennen uuniin laittamista (ihan kuin leipojansakin =) )

849767.jpg

849785.jpg