perjantai, 24. elokuu 2007
Uunituoreita korvapuusteja, NAM =)
Tässä tuleepi ohje, äitiltä saatu:
1 litra kulutusmaitoa (jos haluaa urheilla niin kermaa)
100 g tuorehiivaa
2 munaa
2 rkl kardemummaa
4 tl suolaa
3,5 dl sokeria
noin 1,1 - 1,3 kiloa jauhoja (ihan niitä leivontakarkeita Sunnuntai-jauhoja)
300 g huoneenlämpöistä margariinia tai voita
Väliin laitoin suolatonta voita, hienoa sokeria ja kanelia ja puustit voitelin kananmunan keltuaisella, päälle ripottelin ihan tavallista raesokeria.
Paistoin 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.
Kuvissa paras otanta puusteista. Pakkasivat leviämään ja kohoilemaan kaksinkertaisiksi jo ennen uuniin laittamista (ihan kuin leipojansakin =) )
Kommentit