keskiviikko, 5. syyskuu 2007
Mehevä banaanikakku
Päätin sitte tehä banaanimaustekakun, ohje on omasta päästä =)
4 kananmunaa
4 kypsää banaania
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
20 g tummaa suklaata (Fazerin Block)
20 g valkoista suklaata (Fazerin Block)
2 tl leivinjauhetta
1 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria
1 annospussi Nestlen Vanilla-pikakahvijauhetta (juujuu!)
0,5 tl muskottipähkinää
0,5 tl vaniljaesanssia
0,5 tl kanelia
0,5 tl kardemummaa
Voitele vuoka (jos käytät silikonivuokaa niin sitähän ei tartte voiella). Survo banaanit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja lisää survotut banaanit. Kaada seos vuokaan ja paista 175 asteessa noin 1 tunti. Anna jäähtyä hyvin ennenku kumoat.
Kakusta tulee tosi mehevä, tuo pikakahvijauhe antaa kivan aromin. Tähän kakkuun tulleepi himo!
Ja tässä valamis kakku ennen ja jälkeen leikkauksen.
Kommentit