Päätin sitte kokkeilla että mimmonen kastike tulee siideristä. Sillä periaatteella lähin kauppaan että yks tölkki siideriä on kotona. Kaupasta löyty sitte tommosta ihan uutta tuorejuustoa ku Creme Bonjour (heh, joka siis on ranskaa ja tarkottaa päivävoidetta, eli met suomalaiset käytämmä päivävoietta ruokaan...) rosmariini-persikkaa ja olihan sitä pakko sitte kokeilla. Mietin jotta ostasinko mie possua vaiko kanaa sille siiderille kyytipojaksi ja päädyin sitte ostamaan kunnon kalkkunanrintafileen. Kotona sitte mietiskelin että sillä tuorejuustollako mie sen vaan täytän ja löysin kuiten kaapista munakoison. Aattelin jotta miepä katon että mitä tästä tullee ja hjuvaa tuli =)

700 g kalkkunanrintafile
1 munakoiso
öljyä
Creme Bonjour Rosmariini-Persikka - tuorejuustoa
suolaa
mustapippuria
1 dl siideriä
currya
2 omenaa (Granny Smith - se vihreä)

Paistoin munakoisoviipaleet. Halkaisin kalkkunanrinnan ja tunkasin sinne ensin kunnolla tuota tuorejuustoa ja munakoisot päälle. Rouhasin mukaan suolaa ja mustapippuria. Käytin koko komeuden pannun kautta jotta paistille tulisi mukava ja rapsakka pinta. Tämän jälkeen vuokaan. Lorautin desin verran englantilaista siideriä pannulle, pilkoin joukkoon kaks omenaa ja perään vähän curryjauhetta ja rosmariini-persikka - tuorejuustoa, keitin kastikkeen kokoon ja kaadoin rintafileen päälle ja koko komeus uuniin 175 asteeseen noin tunniksi.

Ja eikä tälle tarvinnu lisukkeeksi muutaku salaattia, oli niin tuhtia tavaraa jotta!

963887.jpg