sunnuntai, 7. lokakuu 2007
Munakoisolla ja tuorejuustolla täytetty kalkkunanrintafile
700 g kalkkunanrintafile
1 munakoiso
öljyä
Creme Bonjour Rosmariini-Persikka - tuorejuustoa
suolaa
mustapippuria
1 dl siideriä
currya
2 omenaa (Granny Smith - se vihreä)
Paistoin munakoisoviipaleet. Halkaisin kalkkunanrinnan ja tunkasin sinne ensin kunnolla tuota tuorejuustoa ja munakoisot päälle. Rouhasin mukaan suolaa ja mustapippuria. Käytin koko komeuden pannun kautta jotta paistille tulisi mukava ja rapsakka pinta. Tämän jälkeen vuokaan. Lorautin desin verran englantilaista siideriä pannulle, pilkoin joukkoon kaks omenaa ja perään vähän curryjauhetta ja rosmariini-persikka - tuorejuustoa, keitin kastikkeen kokoon ja kaadoin rintafileen päälle ja koko komeus uuniin 175 asteeseen noin tunniksi.
Ja eikä tälle tarvinnu lisukkeeksi muutaku salaattia, oli niin tuhtia tavaraa jotta!
Kommentit