Ai että, ostin Stockmannin New York-teemapäiviltä parisen purkkia maapähkinävoita ja kun se kuumotti kaapissa niin oli ihan pakko jottain tehä. Tähän meni yks kokonainen purkki ja vähän vielä toisestaki, mutta olipas hyvää. Kieli pitkällä kaveriki katteli kakkua ku kylään tuli, ja tottahan toki sitä maistettiin =)

Banaani-suklaa-maapähkinävoikakku

4 kananmunaa
4 kypsää banaania
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
50 g tummaa suklaata (Fazerin Block)
2 tl leivinjauhetta
1 dl sokeria
3 dl maapähkinävoita
4 tl vaniljasokeria
0,5 tl vaniljaesanssia
0,5 tl kanelia
0,5 tl kardemummaa

Päälle sulatin ja vetelin sitä valkosta Fazerin Blockia.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista 175 asteessa noin tunti.

963479.jpg