Mieku tykkään kauhiasti myös kalasta tuon riistan lisäksi niin meillä lohen ohella yks herkkukala onki tonnikala. Ja ei mistään purkista ko ihan tuoreena. Siihen ei tarvi laitella suoloja ku on jo valamiiksi suolasen veen kala. Riittää ku ropsauttaa mustapippuria tai muuta maustetta pintaan ja käyttää kuumalla pannulla. Ollaan myös joskus maistettu kylmäsavustettua tonnikalaa (taisin ostaa Stockmannilta sillonku oli ne Espanja-viikot siellä menossa), hirviän korkiaan hintaan nähen on kyllä ihan mitäänsanomattoman makusta, joten me pitäyvytään tässä tuoreessa. Tällai pihvinä se on meiän mielestä parasta.

Mukana ompi salaattia ja kookoscouscousia. Elikäs couscousin tein kookoskermaan, laitoin siihen mausteeksi tuoretta thaibasilikaa, suolaa, mustapippuria ja currya. Sopi erinomaisesti tuon tonnikalapihvin kanssa. Paistoin seesaminsiemenissä tuon pihvin niin tulipa kivan rapsakka ja natiseva pinta :)

963523.jpg