Meiän perheellä on tuhtit iltaruuat. Tekasin ajanpuutteen takia taas uunissa mahollisimman nopiasti ruuan. Nämä jauhelihatangot valmistu ennätysajassa, samalla uuniin meni bataattia, perunaa ja porkkanaa lohkoina. Kastikkeena toimi majoneesikastike jossa sinappia, ruohosipulia, suolaa ja mustapippuria.

Jauhelihatangot

250 g poron jauhelihaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 munaa
loraus oliiviöljyä
1 sipuli
currya
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
2 tl dijon hunajasinappia
1 rkl tomaattipyrettä
2 tl nestemäistä savuaromia (voipi jättää poies)
2 rkl erilaisia tuorejuustoja (kaapin jämät)
loraus floran kevyttä ja paksua
sopivasti korppujauhoja

Kuullota sipulit, sekota ainekset keskenään ja pyörittele tangoiksi. Paista 225 asteessa n. 25 minuuttia.

963493.jpg