Rakas ystävä oli pitkästä aikaa käymässä ja päätettiin hieman hemmotella itteämme. Tehtiin sitte parsaa jota ystävättäreni ei ollukkaan koskaan ite tehny. Vaikkei mikään paras parsa-aika lokakuussa ookkaan niin eiku Stockmannin vihannestiskin kautta kotiin. Parsa puettiin parmankinkkuun ja kastikkeeksi ostettiin Stockmannilta valmistetrassa oleva hollandaise-kastike (paremman saa ku ite tekkee, en osta sitä kyllä enää) ja lisukkeeksi oli vielä jättikatkaravun pyrstöjä. Oli muuten aikas hyvää parsaa...
Yli kolomekymppinen ti-immeinen Lsi-Suomesta. Nannanleipominen intohimona. Harrastuksiin kuuluu my kaikenlainen askartelu ja nertely (kortit, kukka-asetelmat, vanhojen huonekalujen tuunaaminen) sekristipistoty. Kaikenlaista kivvaa on kesken :)
Kuvia saapi kattella, vinkkejsaapi ktt ja palautetta saapi antaa :)
Asiattomat kommentit poistetaan vittti! Kun vierailet blogissani niin kttdy asiallisesti. Kiitos!
Kommentit