Miehän olen siis riistan ystävä henkeen ja vereen. No kävipä kerran niin että oli porojauhelihat pakko rykässä käyttöön etteivät mene pakastimessa piloille. Aattelin että kun on tuo poro niin vähärasvasta niin laitan mukkaan vähän naudanjauhelihaa (ei siis paistista vaan semmosta missä on enempi rasvaa) ja teen lihapullia pippuri-kermakastikkeen ja riisin kera. Hyviä tuli, aivan loistavia. Korppujauhoja ei kaapeista löytyny vaikka yritin rukoilla jotenka oli pakko keksiä jotain muuta, ja päätin kokeilla corn flakeseja suurustamiseen... yllättävän hyvä veto Hymy

Tällä ohjeella tein (miehän paistan kaikki lihapullat aina uunissa):

350 g porojauhelihaa
350 g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
50 g savustettua pekonia
1 pieni tlk tomaattipyrettä
1 rkl paprikarouhetta
3 tl suolaa
1 kananmuna
50 g murskattuja corn flakeseja
loraus öljyä
1 rkl pippurituorejuustoa

Paahda sipulit ja mausteet sekä pekoni pannulla öljyssä. sekoita kaikki ainekset ja pyörittele pulliksi, paista uunissa 200 asteessa noin 25 - 30 minuuttia.


1239387484_img-d41d8cd98f00b204e9800998e