Tämähän ei ole siis "vain" leivontablogi. Kun tuo intohimo on melekein kaikkeen minkä suusta alas saa niin myös ruokia aattelin tänne tunkea. Tässäpä aikas herkullinen ohje possun ulkofileelle.

Tarvitaan seuraavaa, ja ohje on taas omasta päästä:

750 g possun ulkofilettä
n. 170 g fetajuustoa (voi laittaa enemmänki, ihan oman maun mukkaan)
tuoretta ruohosipulia oman maun mukkaan
tuoretta basilikaa oman maun mukkaan
2 tl Dijon hunajasinappia

Viilsin terävällä veittellä koko fileen auki niin että sain sen ns. rullalle. Sekotin täytteen ja painelin fileen sisään, sitten taittelin molemmat reunat siihen päälle. Laitoin uunivuokaan ja päälle sivelin vielä 2 tl tuota Dijonin hunajasinappia, ai ku tekiki hyvän pinnan. Lykkäsin koko komeuden uuniin 200 asteeseen suurinpiirtein 45 minuutiksi (en huomannu kattoa tarkkaa aikaa, sen näkee kyllä kun se pinta on ruskean rapsakka). Annoin levätä hetken ja leikkasin siivuiksi.

Tarjolla oli Lidlin tomaatti-mustekalapastaa ja omatekemää salaattia. Salaattiainekset olivat:

Lollorossoa
Jäävuorisalaattia
Tomaattia
Kurkkua
Granny Smith omenaa
Tuoretta basilikaa
loraus oliviiöljyä
loraus seesaminsiemenöljyä (antaa kivan pähkinäisen maun mutta tätä ei saa laittaa liikaa!)
ripsaus mustapippuria myllystä (oman maun mukkaan)

Ohessa koko komeus lautasella. Ja mie ku otan näitä kuvia illan ja yön hiljaisina tunteina niin saattaapi vähän valotus kärsiä...

886279.jpg