Oli taas hulinapäivä ja mietin että mikähän ruoka se mahtais tulla nopiasti iliman että tarvii kokoajan olla vahtimassa. Ja päätin sitte tehä semmosta miun kaltasta risottoa, eli ku mie en tykkää että risotto pitää lillua siinä nesteessä mitä se oikiaoppisesti tekee, niin mie tykkään taas vähän kärvähyttää sitä riisiä pannulla. Ja tässäpä se on sitte lopputulos. Eli ehkäpä tämä on jottain risoton ja jauhelihariisivuuan tai -paistoksen väliltä...

Jauheliha-riisipaistos

2 sipulia
400 g jauhelihaa
3 dl riisiä
öljyä
tomaattipyrettä
currya
riistafondia
kasvisliemikuutio
tuoreita tomaatteja

Kuullotin sipulit ja jauhelihan, maustoin riistafondilla. Lisäsin riisit, vettä ja kasvisliemikuution sekä tomaattipyrettä ja curryjauhetta. Annoin muhia noin tunnin verran ja lisäsin vielä tuoreita tomaatteja kuutioina.

963855.jpg