No niin, eli pitihän sitä meiänki maistaa niitä Lidlin ihmeellisiä uusia kaloja. Ostaa paukautin ihan summanmutikassa muutaman laatikon ja kotona sitte ihmeteltiin että mitäs sitä kassiin oli eksyny. Japanialaista hietakampelaa olin ostanu ja aattelin jotta eihän se pahemmalle voi maistua ku tavallinenkaan kampela. Tai no, onhan se ihan tavallista kampelaa varmaan Japanissa... tuota.. juu... No, itse asiaan. Eli mietiskelin siinä jotta mitähän ihmettä laittais sen kampelan seuraksi kunnes muistin että viimekertasella tukkureissulla mukaan änkes pussillinen lasinuudeleita. Ja juu, ei, eivät oo niitä riisinuudeleita vaan ihan soijapavuista tehtyjä lasinuudeleita. Mielenkiintonen tuttavuus... No ei siinä mittään, näistä päätin sitte kyhätä jonniinlaista murkinaa, toki tulihan siihen sapuskaan vähän muutaki oheismateriaalia..

Kampelafileet leivitin maissijauhoissa joihin lisäsin suolaa, paprikarouhetta ja tilliä, paistelin pannulla kullanruskeiksi.

Lasinuudeleihin lisäsin katkarapuja, pinjansiemeniä, mustapippuria ja makeaa chilikastiketta.

Ja vielä tein kastikkeen ku aattelin jotta jos nuo nuudelit on kovinki mauttomia. Ja siihen tuli:

puolikas purjo
1 tlk kookosmaitoa
8 herkkusientä
oliiviöljyö
hunajasinappia
suolaa

Oli muuten aikas hyvä sapuska. Nuo nuudelitki oli tosi hyviä, ne tosin tarttee ronskimpaa maustamista ku normaali makarooni tai riisi, ku eihän se semmonen lasikuidun näkönen miltään normaalisti maistu. Ihan ku ois liivatteesta ja veestä tehty semmosia "matoja".

1051646.jpg