Eilettäin tein pitkästä aikaa suosikkiani elikäs katkarapupannaria. Tämä ohje on isotätiltä aikoja sitte saatu ja edelleen on hyvää :) Ohjetta voi tietennii muokata sen mukaan että mistä tykkää, voipi laittaa katkarapukeittopussin sijaan vaikkapa herkkusienikeittopussin ja herkkusieniä, tai vaikkapa tattikeittopussin ja tatteja. Mie en tällä kertaa muistanu ostaa katkarapuja joten piti tyytyä vaan tuohon keittoon.

Rapupannari

6 dl rasvatonta maitoa
1/4 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
1 rapukeittopussi
4 kananmunaa
1 dl öljyä
lisäksi laitoin emmental-raastetta noin desin verran.

Kaikki aineet sekotetaan ja kaadetaan uunipannulle. Paistetaan 250 astetta noin 20 - 25 minuuttia.

965270.jpg

Jälkkäriksi oli omenahyvettä. Pari Granny Smith- omenaa joiden päälle lorautin Amarettoa (tuosta on näköjään tullunna miun suosikkimauste leivonnassa ja jälkiruuissa...) ja sitte lusikoin siihen päälle mascarponejuustomassaa jonka olin maustanu vaniljasokerilla, tomusokerilla ja hunajapaahdetuilla kookoshiutaleilla. Käytin uunissa 250 astetta, n. 20 minuuttia. Avot oli hyvää =)

965276.jpg